TRABZONSPOR HABERLERİ – Marek Hamsik’ten kontrat açıklaması!

amerikali

Yeni Üye
Trabzonspor’da bu sezonki şampiyonluğun mimarlarından olan Marek Hamsik yayıncı kuruluşa konuştu.

“Şampiyon olmak inanılmaz bir his” diyen Slovak yıldız, kelamlarına şöyleki devam etti:

Ekibe geldiğim birinci gün burada büyük bir aile olduğunu gördüm.

Trabzonspor’da bu sezonki şampiyonluğun mimarlarından olan Marek Hamsik yayıncı kuruluşa konuştu.

“Şampiyon olmak inanılmaz bir his” diyen Slovak yıldız, kelamlarına şöyleki devam etti:

Gruba geldiğim birinci gün burada büyük bir aile olduğunu gördüm.

Birkaç galibiyet alınca şampiyon olabileceğimizi hissettim.

Dönüm noktası 2-1 kazandığımız Konyaspor maçıydı. Kaybetseydik işler farklı olabilirdi.

Deplasmandaki Galatasaray maçı da fazlaca kritikti.

Birkaç galibiyet alınca şampiyon olabileceğimizi hissettim.

Dönüm noktası 2-1 kazandığımız Konyaspor maçıydı. Kaybetseydik işler farklı olabilirdi.

Deplasmandaki Galatasaray maçı da epeyce kritikti.

Sakatlığım konusunda epeyce üzgünüm.

bir süre ekibime yardımcı olamadım fakat onlar bir daha de kazanmayı bildi.

1 yıl daha mukavelem var ve kalıp 1 yıl daha düzgün bir dönem geçirmek istiyorum.

Sakatlığım konusunda fazlaca üzgünüm.

bir süre ekibime yardımcı olamadım lakin onlar bir daha de kazanmayı bildi.

1 yıl daha kontratım var ve kalıp 1 yıl daha düzgün bir dönem geçirmek istiyorum.

daha sonrasındası için şu an bir planım yok. Kutlamalarda taraftara bir sürprizim var.

61 DÖVMESİ YAPTIRACAK

yemin ettiği “61” dövmesini Slovakya’ya masraf gitmez yaptıracağını söyleyen Hamsik, ikonik saçlarının ise futbolu bırakana kadar kalacağını belirtti.

34 yaşındaki deneyimli futbolcu mesleğine Jupie altyapısında başladı.

daha sonrasındası için şu an bir planım yok. Kutlamalarda taraftara bir sürprizim var.

61 DÖVMESİ YAPTIRACAK

yemin ettiği “61” dövmesini Slovakya’ya masraf gitmez yaptıracağını söyleyen Hamsik, ikonik saçlarının ise futbolu bırakana kadar kalacağını belirtti.

34 yaşındaki deneyimli futbolcu mesleğine Jupie altyapısında başladı.

2004’te Brescia’ya transfer olan Hamsik, 2007’de Napoli’nin yolunu tuttu.

Yıldız futbolcu dönem başında ise Trabzonspor’a gelmişti.

Bordo-mavili formayla 31 müsabakada nazaranv alan Slovak yıldız, 2 gol atarken 4 de asist yaptı.

2004’te Brescia’ya transfer olan Hamsik, 2007’de Napoli’nin yolunu tuttu.

Yıldız futbolcu dönem başında ise Trabzonspor’a gelmişti.

Bordo-mavili formayla 31 müsabakada bakılırsav alan Slovak yıldız, 2 gol atarken 4 de asist yaptı.