Unrae, Roberto Pietrantonio (Mazda) 2028 yılına kadar yeni başkan

bilimsel

Üye
Roma -Mazda Motor Italia'nın CEO'su Roberto Pietrantonio, Volvo Car Italia'nın bir numarası olan Michele Crisci'nin onursal cumhurbaşkanı olarak atanan üç yıllık dönem 2025-2028 için UNRAE'nin yeni başkanıdır.

Mühendis Pietrantonio, otuz yıldır otomotiv sektöründe çalışıyor, deneyimine şimdi Stellantis, ve 2016'dan beri Mazda Italia'nın bir numarası.

Roberto Pietrantonio ve Michele Crisci

Roberto Pietrantonio ve Michele Crisci

Pietrantonio, “UNRAE başkanlığını bir hizmet ruhu ve derin bir sorumluluk duygusu ile alıyorum, tanığı selefimden, süreklilik ve işbirliği belirtisinde uyanmanın ardından devam etmek amacıyla alıyorum.” Dedi. “Yakın geleceğe bakarak – ekledi – bu 75 yılın mirasının, UNRAE'yi etkili moderniteye yansıtarak onurlandırıldığına ikna oldum. Taahhüdüm, mevcut ve şeffaf iletişimi teşvik etmeyi ve otomotiv sektöründeki otoriter bir muhatap olarak derneğin rolünü birleştirmeyi amaçlayacak, her zaman analizi ve ön planın kalitesini koruyacak.

Hissedarlar toplantısı da 5 yeni şirketin UNRAE'ye yapışmasını onayladı: Byd Industria Italia, Çin Otomobil Şirketi (DFSK-Dongfeng otomobilleri markasını temsil ediyor), Omoda & Jaecoo Otomotiv İtalya, Rossocorsa (Rolls-Royce otomobil markasını temsil eden) ve Schmitz kargaşa (Semi-Cargray-Up). Ve toplam üye sayısı 46 üyeye yükseldi.

Konular