Trabzonsporlu futbolculardan şampiyonluk sözleri! Teknede konuştular

amerikali

Yeni Üye
Harika Lig’de şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor, Karadeniz’i bordo-maviye boyadı.

Tekne girişinde kaptan tarafınca karşılanan oyuncuların üzerlerinde şampiyonluk tişörtleri yer aldı.

Oyuncular, müzik eşliğinde bilhassa kolbastı ve horon oynayarak eğlendi.

Harika Lig’de şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor, Karadeniz’i bordo-maviye boyadı.

Tekne girişinde kaptan tarafınca karşılanan oyuncuların üzerlerinde şampiyonluk tişörtleri yer aldı.

Oyuncular, müzik eşliğinde bilhassa kolbastı ve horon oynayarak eğlendi.

Yunan oyuncular Bakasetas ve Siopis’in saçlarını bordo-maviye boyandı. Gervinho ve Edgar üzere dönemi kapayan oyuncular da kutlamada yer aldı.

Tesislerden ayrılan şampiyonların filosuna taraftarlar da kendilerine ilişkin fazlaca sayıda tekneyle bordo-mavi bayraklarıyla eşlik etti.

Taraftarlar, meşalelerle ve tezahüratlarla kadrolarının şampiyonluğunu kutladı.

Yunan oyuncular Bakasetas ve Siopis’in saçlarını bordo-maviye boyandı. Gervinho ve Edgar üzere dönemi kapayan oyuncular da kutlamada yer aldı.

Tesislerden ayrılan şampiyonların filosuna taraftarlar da kendilerine ilişkin fazlaca sayıda tekneyle bordo-mavi bayraklarıyla eşlik etti.

Taraftarlar, meşalelerle ve tezahüratlarla kadrolarının şampiyonluğunu kutladı.

Deniz kenarında da taraftarlar, yol uzunluğu kadrolarına sevgi şovlarında bulundu.

Trabzonspor’u taşıyan tekne Faroz Limanı’nda taraftarları selamladıktan daha sonra Trabzon Limanı’na dönerek buradan üstü açık otobüs ile kupa merasiminin yapılacağı Medical Park Stadı’na geçti.

Bordo-mavili ekibin şampiyon futbolcuları teknede röportaj verdi. BeIN Sports’a konuşan oyuncular atmosferden hayli etkilendiklerini lisana getirdi.

İşte o kelamlar…

Deniz kenarında da taraftarlar, yol uzunluğu gruplarına sevgi şovlarında bulundu.

Trabzonspor’u taşıyan tekne Faroz Limanı’nda taraftarları selamladıktan daha sonra Trabzon Limanı’na dönerek buradan üstü açık otobüs ile kupa merasiminin yapılacağı Medical Park Stadı’na geçti.

Bordo-mavili ekibin şampiyon futbolcuları teknede röportaj verdi. BeIN Sports’a konuşan oyuncular atmosferden çok etkilendiklerini lisana getirdi.

İşte o kelamlar…

Uğurcan Çakır:
bu biçimde bir şey var mı ? Kimse bu biçimde bir şey kutlayamaz.

Berat Özdemir: Taraftarımızla birlikte kupa kaldıracağımız günü iple çekiyorduk. Çok hoş başladık. Gecenin son saatine kadar eğleneceğiz.

Dorukhan Toköz: Çok memnunuz. Horonu pek bilmiyorum fakat bilen arkadaşlardan bir şeyler kapmaya çalışıyoruz.

Uğurcan Çakır: bu biçimde bir şey var mı ? Kimse bu biçimde bir şey kutlayamaz.

Berat Özdemir: Taraftarımızla bir arada kupa kaldıracağımız günü iple çekiyorduk. Çok hoş başladık. Gecenin son saatine kadar eğleneceğiz.

Dorukhan Toköz: Çok memnunuz. Horonu pek bilmiyorum lakin bilen arkadaşlardan bir şeyler kapmaya çalışıyoruz.

Abdülkadir Ömür: yıllardır bu anı bekliyoruz! Sabaha kadar eğlenmek istiyoruz.

Yusuf Erdoğan: Düzgün ki Trabzonsporluyuz. Çok harikulade bir his. Güya savaşa gidiyoruz. hayatımız boyunca unutamayacağımız bir atmosfer var. Trabzonspor taraftarı en güzelini hak ediyor. En büyük biziz. Şampiyon biziz.

Bakasetas: Çok eğleniyorum, ortam eksiksiz. İnanılmaz bir atmosfer var.

Abdülkadir Ömür: yıllardır bu anı bekliyoruz! Sabaha kadar eğlenmek istiyoruz.

Yusuf Erdoğan: Âlâ ki Trabzonsporluyuz. Çok harikulade bir his. Güya savaşa gidiyoruz. hayatımız boyunca unutamayacağımız bir atmosfer var. Trabzonspor taraftarı en düzgününü hak ediyor. En büyük biziz. Şampiyon biziz.

Bakasetas: Çok eğleniyorum, ortam eksiksiz. İnanılmaz bir atmosfer var.

Edgar IE: İnanılmaz bir manzara var, inanılmaz memnunum. Ben sakatlandım fakat arkadaşlarım bu büyük işi devam ettirmeye çalıştı. Taraftarlarımızı keyifli etmek olağanüstü bir his.

Gervinho: Herkesle birlikte olduğum için fazlaca memnunum. En değerlisi şampiyon olmamızdı. Kendi adıma ve tüm ekip ismine fazlaca memnunum.

Edgar IE: İnanılmaz bir imaj var, inanılmaz memnunum. Ben sakatlandım lakin arkadaşlarım bu büyük işi devam ettirmeye çalıştı. Taraftarlarımızı memnun etmek olağanüstü bir his.

Gervinho: Herkesle birlikte olduğum için hayli memnunum. En değerlisi şampiyon olmamızdı. Kendi adıma ve tüm kadro ismine hayli memnunum.