Microlino, bayi ağını terk etmez, iki katına çıkarır ve genişletmez

bilimsel

Üye
Roma – Microlino, bayi ağının genişlemesinde devam ediyor: Geçtiğimiz aylarda üretim durağından sonra, AMFI (Automotiv Micro Fabrikası İtalya) adı altında yeniden doğan İsviçre Şirketi, markayı Turin'deki İtalya'da üretim merkeziyle tutan, büyükleri böldü. Restive fabrika faaliyetleri, 1953 tarihli efsanevi ISTTA'yı tasarımda hatırlayan bir elektrik quadricycycle serisini önererek bir genişleme planı uyguladı. Amaç, şirketin yakın zamanda Roma'daki satıcı otomobil odasıyla yardım hizmetleri satışı ve tedariki için ticari bir anlaşma imzaladığı, ancak gelecekte diğer Avrupa dışı pazarlarda da baktığı İtalya da dahil olmak üzere Avrupa'daki mağazaları artırmaktır.

Genel müdür Michelangelo Liguori, yarın Microlino'nun Çin'e inebileceğini ve görevler nedeniyle ABD'de bir ihracat hariç, şimdilik hariç tutarak, yarın Microlino Liguori genel müdürü Michelangelo Liguori'nin, “İtalyan Loggia tesisine ve ticari ağa, ufuklarımızı genişleteceğiz.” Dedi.

Bu arada, üreticinin İtalyan topraklarındaki tanıtım faaliyeti, mevcut, FISE (İtalyan Binicilik Sporları Federasyonu) ve FIP (İtalyan Polo Federasyonu), Roma'daki Piazza di Siena'da (Villa Borghese) 92. baskısında (Villa Borghese), kişiselleştirilmiş birkaç örnek için devam etmektedir.

Michelangelo Liguori

Michelangelo Liguori

Michelangelo Liguori

Liguori, “Microlino türünün benzersiz bir yoludur, çünkü gerçek bir otomobil olarak inşa edilmenin yanı sıra, monokok çelik ve alüminyum bir çerçeve ile tamamlanmış, kategoride fark yaratabilen premium bir karaktere sahiptir” diye açıklıyor Liguori. “Müşterilerimiz arasında girişimciler ve stil ve iyileştirmeyi seven, aynı zamanda bir quadricycle'da münhasırlık arayan insanlar var. Ve şimdi, modeldeki çıtayı daha da yükseltmek için daha fazla içerik ve ekipman var.”

Ayrıca, Dolce Vita'nın temalarından tasarımda etkilenen ve kısa süre içinde Spider versiyonunda, My25 Microlino'da, aslında bağlantı hizmetlerinde klima ve ek bir paket sunmaktadır. 17.900 Euro'dan başlayan bir fiyat listesi (fiyatlar premium), iki versiyona sahiptir: AM lisansına sahip insanlar (14 yaşında ulaşılabilir) ve lisans B1 (16 yıl) gerektiren en güçlü, onaylanmış L7E tarafından yönlendirilebilen Lite Lite Lite Lite.