Flee Care, ilk kişisel hareketlilik koruma paketi doğdu

bilimsel

Üye
Roma – Aynı aile biriminin tüm araçlarını (kiralama ve sahip olunan), arabadan motosikletlere, mopedlere kadar korumak için eşsiz bir çözüm. Bu, kısaca, hareketlilik dünyasında mutlak bir yeniliği temsil eden “Flee Care” adlı yeni koruma paketi tarafından sunulan içeriktir. Bir buçuk yıl önce doğan bir şirket olan Moov tarafından inşa edilen ulaşım ekosistemi tarafından, mobilite alanında yenilikçi çözümler getirmek için, yüksek seviyeli teknolojik içerik, sigorta ürünleri ve erdemli sürüş davranışlarını teşvik eden fiyatlandırma modelleriyle önerdiği en son yeniliktir.

Flee Care, Moov CEO'su Gabriele Ratti tarafından yaratılan Marka'nın Teklifi, uzun vadeli kiralık müşterilere, araçları veya motosikletleri veya mopedleri için bir ödeme koruma paketinden yararlanma olasılığı sunuyor.

Gabriele Ratti

Gabriele Ratti

Kiralık otomobilin korunmasına doğal olarak ek olarak Flee, kullanıcılara iki tekerlek üzerinde bile diğer araçlar için kapsamından yararlanma fırsatı sunuyor. Paket, RC ücretsiz ve rakipsiz RC, yardım ve yol yardımı, hırsızlık ve yangın, yasal koruma, idari yönetim ve talepleri ve her zaman mevcut olan bir uzman ekibi içerir. Bu nedenle Flee'nin müşterileri, tüm araçların kiralanmasını ve korunmasını içeren tek bir ödeme ile kişisel hareketlilik korumasından yararlanacaktır. Esnek uzun vadeli kiralamanın iki çözümü vardır: Kilometrelere göre değişen bir taksitle tüketim (kullanım başına ödeme); veya “düz”, sabit taksit. Sürüş yapmadığınızda tasarruf ettiğiniz formül için ödeme ile, daire ile her zaman dahil edilirsiniz.

Bununla birlikte, kaçak aynı zamanda, gelecekte park etme, yakıt ödenmesi, aynı zamanda taksiler, toplu taşıma ve çok daha fazlası gibi diğer yollarla hareket etme olasılığı gibi otomobil için tamamlayıcı hizmetleri içerecek olan bir hareketlilik ekosisteminin parçası olma davetini temsil eder.

Hizmetlerin bu genişletilmesi göz önüne alındığında, yeni Flee web sitesi, farklı ihtiyaçlara uyum sağlayabilen bir ekosistem vizyonuna uygun olarak, bireysel araçlar yerine özelleştirilebilir mobilite paketleri merkezini koyarak kullanıcı deneyimi ve içeriğinde tamamen gözden geçirilmiştir. (Maurilio Rigo)