bilimsel
Üye
Roma – Alfa Romeo markası için, yeni yıl, lansmandan birkaç ay sonra,% 21 elektrikli 22.000 siparişi aşan bebek SUV Junior'ın mükemmel ticari sonuçları sayesinde güçlü bir ivme kazandı. Hibrid sürüm Q4'in gelişiyle, aralığın tamamlanması nedeniyle güven enjeksiyonu ile tahminlerin ötesine geçen bir sonuç. Buna ek olarak, Japonya ve Avustralya'daki yakın bir ticari çıkış göz önüne alındığında, Biscione House için büyük bir potansiyele sahip iki gerçek olan mükemmel bir ayrımı temsil ediyor. Buna, Avrupalı müşterilerin, kendi segmentlerinde küresel olarak değerleri temsil etmeye devam eden Tonale, Giulia ve Stelvio'dan oluşan tüm menzil için bir çekme unsuru oluşturarak yeni kompakt spor SUV'sini memnuniyetle karşıladıkları büyük coşku eklenir. İtalyanlık, spor ve markanın tutkusu.
“Yılın başında, Brüksel Uluslararası Salonu vesilesiyle Ocak ayı sonuna kadar 20.000 junior birimin iyimser hedefini paylaştım; bu yüzden benim için beklentileri aşmak projenin iyiliğini ve bizim mükemmel çalışmasını doğrular. Bayi Ağı – CEO Alfa Romeo CEO'su Santo Ficili'nin altını çizen Junior'ı seçenlere minnettarım, şimdi Giulia, Stelvio ve Tonale'den oluşan tüm menzilin görevine sahip olacağı Japonya ve Avustralya'da ilk çıkışına odaklanıyoruz. Zaten Alfa Romeo bayilerinde mevcut olan yenilik dalgasıyla çekilme “. (Maurilio Rigo)
Konular

“Yılın başında, Brüksel Uluslararası Salonu vesilesiyle Ocak ayı sonuna kadar 20.000 junior birimin iyimser hedefini paylaştım; bu yüzden benim için beklentileri aşmak projenin iyiliğini ve bizim mükemmel çalışmasını doğrular. Bayi Ağı – CEO Alfa Romeo CEO'su Santo Ficili'nin altını çizen Junior'ı seçenlere minnettarım, şimdi Giulia, Stelvio ve Tonale'den oluşan tüm menzilin görevine sahip olacağı Japonya ve Avustralya'da ilk çıkışına odaklanıyoruz. Zaten Alfa Romeo bayilerinde mevcut olan yenilik dalgasıyla çekilme “. (Maurilio Rigo)
Konular