5 haber ve gelişmiş destekli rehber ile Şangay'da Audi. Ve E5 ile yeni marka çıkış yapıyor

bilimsel

Üye
Shanghai Motor Show'daki Audi, Asya pazarı için 5 yeni otomobil (üçü termal) ve yerel pazar için tasarlanan toplam 19 model için ortak FAW ve SAIC ile yapılan yüksek dijitalleştirmeye sahip yeni nesil yüksek elektrikli otomobilleri piyasaya sürüyor.

Hafif hibrid Audi A5L, Audi A5L Sportback, Audi Q5L ve Audi Audi A6L E-Tron ve Audi E5 Sportback çıkışları: İkincisi, Çin için yeni Audi markasının ilk seri modeli, SAIC ile birlikte geliştirilen ileri dijital platform platformuna dayanmaktadır ve yayınlanmamış işletim sistemi işletim sistemi işletim işletim sistemi işletim işletim sistemi işletim işletim sistemi işletim sistemini sunmaktadır. ADAS ayrıca yardımlı sürüşün Seviye 2 ++ 'a ulaşır.

Audi CEO'su Gernot Döllner, “2025, Çin'de Audi için yeni bir çağın başlangıcını işaret ediyor. Otomobil Şangay, şimdiye kadarki iki yerel ortağımız Faw ve SAIC ile birlikte, Çin'e adanmış yeni nesil modellerimizle birlikte, yeni Audi markamızla birlikte, yeni müşteri markamızla birlikte, yeni müşteri markalarımızla, yeni müşteri ile daha fazla bilgi ediniyoruz. Araçlar, Çin'de ve geleneksel itici otomobil pazarında aktif olarak büyüyen Premium Elektrikli Mobilite pazarını oluşturacağız “.

Önümüzdeki aylarda tüm modeller Çinli müşteriler için mevcut olacak. Ve işte beş Audi markasının özellikleri.

Audi A5L : Audi'deki en popüler ortam boyutlu aile sedanının yeni nesli FAW Audi tarafından üretilecek ve dağıtılacak. 5'in küresel versiyonlarından 77 milimetreden daha uzun bir adımla, önceki nesilden çok daha geniş bir iç alan sunuyor. Premium yanma platformuna dayanan 48 volt hafif hibrid teknolojiye sahip modern yanmalı motorlar, daha yüksek performans ve yüksek verimlilik vaat ediyor. Yolcu için ekranlı MMI panoramik ekranı içeren insanlara odaklanan iç mekanlar Çin'de standarttır.

Audi A5L Sportback : SAIC Audi, Audi Premium yanma platformuna ve Çin için belirli bir dijital ekosistemde 5 versiyonunu sunuyor. Ayrıca, performans ve verimliliği birleştiren en son motorların yanı sıra gelişmiş ve sınıfının en iyisi sürüş yardım fonksiyonlarını sunar. Tasarım, özellikle arkada, bir Audi Sportback'in tipik dinamik oranlarını örnekleyen benzersiz ve açık bir yorumdur.

Audi Q5L: Audi Q5L, premium yanma platformuna dayanan üçüncü yeni modeldir. Kaputun altında, 48 volt hafif hibrid teknolojisi olan motorlar dinamik ve güçlü bir siluetin vaatlerini koruyor. Q5L geçişi, küresel modelden 125 milimetre daha uzundur ve iç alanı önemli ölçüde artırır.

Audi A6L E-TRON: Audi Q6L E-TRON ve Audi Q6L E-TRON Sportback'ten sonra A6L E-TRON, Premium Elektrik Platformuna dayanan üçüncü tamamen elektriksel modeldir. Global modele kıyasla 132 mm'lik artan bir adım, özellikle ikinci koltuk sırası için maksimum konfor ve alana izin verirken, 107 kilowattora kapasiteli daha büyük bir pil, 800 volt teknolojisi ile ilerleyen tamamen elektriksel iletimle birlikte özerklik (770 kilometreye kadar) ve verimlilik açısından yeni standartlar oluşturur. Kısa şarj molaları, premium elektrikli platformun bir başka avantajıdır.

Audi E5 Sportback: Yeni Audi Twin markasının ilk standart modeli olan E5 Sportback, SAIC ortağı ile birlikte geliştirildi ve “Her iki dünyanın en iyisini” entegre etti. Tamamen elektrikli ortam boyutunda Sportback, dijital ekosisteme ve Çin'in geliştirme hızına ek olarak DNA, tasarım ve Audi deneyimi sunar. Arka tekerlekten çekişli yiyecek veya 579 kilowatt'a kadar dördü olan Audi E5, sadece 3.4 saniyede saatte 0 ila 100 kilometre hızlanır ve 770 kilometreye kadar bir özerklik sunar.

Model, dört tekerlekten çekişli dört ve uyarlanabilir pnömatik süspansiyonlar sayesinde dinamizm ve konfor açısından tipik bir Audi'dir. Aynı zamanda, ilk Audi Serisi modeli her açıdan tamamen yeni ve şaşırtıcı bir tasarıma sahiptir. E5 Sportback, geliştirilmiş sürüş yardım sistemleri, özel iç ekipman ve sıfırdan oluşturulan kullanıcıya odaklanan bir tasarım yaklaşımı ile çıkışından sadece birkaç ay sonra satışa sunulacak.